ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ STAR DELIVERY

Star Delivery

Η Star Delivery με παρουσία 34 χρόνων στον χώρο της διανομής έχει κερδίσει κορυφαία θέση στην Ελληνική και την Κυπριακή αγορά με τις καινοτόμες λύσεις των προϊόντων της.

Έχει δημιουργήσει μια επώνυμη παράδοση στον χώρο του delivery απο το 1989  σαν οικογενειακή επιχείρηση από την Κανάκη Αικατερίνη την Δώρα την Κατερίνα και τον Παναγιώτη Αλεξανδράκη.

Ξεκίνησε με την κατασκευή  πολυεστερικών κουτιών delivery, κουτιών Courier και θερμόσακων διανομής τροφίμων και ποτών. Αργότερα ασχολήθηκε με φωτιζόμενες επιγραφές κουτιών delivery, ψηφιακές εκτυπώσεις λογοτύπων,στολές εργασίας, κεντήματα και εκτυπώσεις σε μπλουζάκια t-shirt, polo, αντιανεμικά, μπουφάν και αδιάβροχα.

Το 2015 δημιουργεί την τάπα για το ποτήρι του freddo και τον αναδευτήρα κουταλάκι αλλάζοντας τα δεδομένα στα αναλώσιμα του delivery έχοντας ήδη στην γκάμα των προϊόντων της τα μοναδικά πιστοποιημένα αυτοκόλλητα μη υπερχείλισης καφέ και τις αυτοκόλλητες ετικέτες ποτηριών και συσκευασίας.

ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΤΙΑ DELIVERY, ΘΕΡΜΟΣΑΚΟΙ, ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ COURIER, ΣΤΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ,ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ, ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΜΗ ΥΠΕΡΧΕΙΛΙΣΗΣ, ΙΜΑΝΤΕΣ ΔΕΣΗΣ.

Συμμετέχει στην μεγαλύτερη έκθεση τροφίμων και ποτών  HO.RE.CΑ από το 2005 συνεχώς παρουσιάζοντας με συνέπεια κάθε χρόνο καινοτόμες λύσεις για το delivery.

ΣΤΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΩΝ, ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ
Star Delivery - ΣΤΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ ΛΟΓΟΤΥΠΩΝ, ΦΩΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

Το 2017 ο Παναγιώτης Αλεξανδράκης συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας σε καινούργιο ανανεωμένο χώρο διατηρώντας την ποιότητα, την μεγάλη γκάμα προϊόντων, αποκλειστικά ελληνικής κατασκευής, με τις καλύτερες προδιαγραφές, τις σταθερές τιμές και την φιλική εξυπηρέτηση που καθιέρωσε την εταιρία ως κορυφαία στην Ελληνική αγορά.

ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΜΕ ΚΕΝΤΗΜΑ ή ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Παρακαλούμε συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα και θα σας ενημερώσουμε για το κόστος κατασκευής

Greece 2.0