Επαγγελματικός οδηγός

Στην ενότητα "Επαγγελματίες" προβάλλονται καταχωρήσεις επιχειρήσεων.
Για την εισαγωγή της επιχείρησής σας συμπληρώστε τη φόρμα

ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ - ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ

1
PanagiotidisMeat
PanagiotidisMeat
Διεύθυνση: 3ο χλμ Κολχικού – Δρακοντίου Δήμος Λαγκαδά Θεσσαλ
Τηλ: 23940 41356
Website: https://panagiotidismeat.gr/
Email: info@panagiotidismeat.gr
Περιγραφή: Η επιχείρησή μας έχει σαν αντικείμενο εργασιών την εκτροφή και αναπαραγωγή μόσχων, καθώς και την εμπορία ζώντων ζώων και κρεάτων νωπών και κατεψυγμένων. Δραστηριοποιούμαστε στο χώρο της εμπορίας και παραγωγής κρέατος από το 1950, έχοντας την κληρονομιά τριών γενεών στον κλάδο μας στον ελλαδικό χώρο. Μας χαρακτηρίζει η επιμονή και το μεράκι για να γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι, έτσι ώστε οι συνεργάτες μας να γνωρίζουν και να μας αναγνωρίζουν για την ποιότητα των προϊόντων μας. O Σταύρος και ο Αχιλλέας Παναγιωτίδης, αδέρφια στη ζωή και συνεργάτες στο επιχειρείν, συνεχίζουν το έργο των προκατόχων τους πάντα με γνώμονα την ποιότητα και με μότο “την ποιότητα όπως παλιά”.
2
ΑΦΟΙ ΡΟΗ Α.Ε.
ΑΦΟΙ ΡΟΗ Α.Ε.
Διεύθυνση: Ν. Φλουντζή 29, 12462, Χαϊδάρι, Αττική
Τηλ: 210 5324281-3
Website: http://www.roisbros.gr
Email: info@roisbros.gr
Περιγραφή:

Βιομηχανία παραγωγής χάρτινων συσκευασιών βιομηχανικών προϊόντων και προϊόντων μαζικής εστίασης, χάρτινων ποτηριών και διαφημιστικών εντύπων.
Η ΑΦΟΙ ΡΟΗ Α.Ε. δραστηριοποιείται για πάνω από 50 χρόνια στην ελληνική αγορά, είναι πιστοποιημένη για το Σύστημα Διαχείρισης σύμφωνα με το Πρότυπο ΕΝ ΙSO 9001:2008 και κατέχει ηγετική θέση στην αγορά εκτυπωτικών προιόντων και υπηρεσιών.


3
ΜΕΓΑΣ ΓΥΡΟΣ
Διεύθυνση: Λεωφόρος Νάτο 100, Ασπρόπυργος, Αττική
Τηλ: 210 5584098
Website: http://www.megagyros.gr
Email: info@megagyros.gr
Περιγραφή:

Μονάδα παρασκευής κρεατοσκευασμάτων, γύρος, σουβλάκια και προϊόντα κρέατος
Στο υπερσύγχρονο εργοστάσιο μας, ακολουθούμε τους αυστηρότερους κανόνες ποιότητας και υγιεινής σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και  έμπειρο προσωπικό, ολόφρεσκο κρέας από διαπιστευμένους παραγωγούς και τα πιο αγνά μπαχαρικά, εφαρμόζουμε σπάνιες συνταγές απόλαυσης δημιουργώντας προϊόντα που ξεχωρίζουν.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ & INTERNET

4
theloSouvlakia.gr
Διεύθυνση: Πραξιτέλους 31, Γλυφάδα, 16674
Τηλ: 210 9917914
Website: http://www.thelosouvlakia.gr
Email: info@thelosouvlakia.gr
Περιγραφή:

Hλεκτρονικός οδηγός delivery ψητοπωλείων διαφόρων περιοχών της Ελλάδας μέσω της ιστοσελίδας theloSouvlakia.gr Οι χρήστες μας μπορούν να κάνουν δωρεάν online παραγγελία, μέσα από το site αλλά και από την iPhone εφαρμογή 'theloSouvlaki', με τα συνεργαζόμενα ψητοπωλεία που ξεχωρίζουν στις λίστες μας με την ειδική διακριτική σήμανση.


ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ

5
Mega Support
Mega Support
Διεύθυνση: Γρηγορίου Λαμπράκη 244 Νεάπολη Νίκαιας
Τηλ: 2105901591
Fax: 2105901581
Website: www.msupport.gr
Email: sales@msupport.gr
Περιγραφή: H Mega Support, ως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος της Megasoft διαθέτει τη σουίτα εφαρμογών PRISMA Win® για το χώρο της εστίασης, που καλύπτει όλο το φάσμα των καθημερινών λειτουργιών της. Ολοκληρωμένο σύστημα μηχανογράφησης με κύκλωμα που συνδέει αρμονικά και καλύπτει όλες τις λειτουργίες της επιχείρησης όπως: κουζίνα, τραπέζια, κρατήσεις, ταμείο, παραγγελιοληψία, πελάτες, προμηθευτές, αναλώσεις, delivery, εμπορική και λογιστική διαχείριση, μισθοδοσία.
6
STAR DELIVERY
STAR DELIVERY
Διεύθυνση: ΑΓΗΣΙΛΑΟΥ & ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ 21-23
Τηλ: 2104906592
Fax: 2117407746
Website: www.stardelivery.gr
Email: info@stardelivery.gr
Περιγραφή: ΠΟΛΥΕΣΤΕΡΙΚΑ ΚΟΥΤΙΑ DELIVERY,ΘΕΡΜΟΣΑΚΟΙ,ΣΤΟΛΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΙΜΑΝΤΕΣ ΔΕΣΗΣ,ΜΠΑΓΚΑΖΙΕΡΕΣ COURIER,ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ,ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΓΙΑ ΦΡΕΝΤΟ,ΚΕΝΤΗΜΑΤΑ,ΣΧΑΡΕΣ ΣΠΑΣΤΕΣ

ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΛΟΓΟΤΥΠΟΥ ΜΕ ΚΕΝΤΗΜΑ ή ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Παρακαλούμε συμπληρώστε την αντίστοιχη φόρμα και θα σας ενημερώσουμε για το κόστος κατασκευής

Greece 2.0